FB

Vanliga frågor

Vad kostar det?
400 kr per paket och då ingår 500 bollar. Extra bollar kostar 200 kr för 500 st. Allt som behövs teknikmässigt och säkerhetsmässigt ingår. Om kamouflageoverall önskas blir det ett tillägg på 50 kr.

Var hämtar vi utrustningen?
I Växjö, Teleborg enligt överenskommelse.

När hämtar vi utrustningen?
Antingen dagen innan spelet ska ske eller samma dag. Vi kommer överens om en tid som passar.

När återlämnar vi utrustningen?
Antingen samma dag efter spelet eller dagen efter. Vi kommer överens om en tid som passar.

I vilket skick ska vi lämna tillbaka utrustningen i?
I samma skick den var när ni hämtade ut den. Med andra ord ni måste göra ren ALL utrustning. Annars debiteras ni en rengörningskostnad på 100 kr per utrustning.

Har onset någon försäkring som täcker material- eller personskador samt stöld?
Nej var och en i gruppen som spelar får ha egen försäkring. Vi rekomenderar en hemförsäkring med "drulletillägg" samt skade- och olycksfallsförsäkring. Ni är fullt ansvariga för utrustningen och den ska förvaras på säkert sätt. Ni blir fullt ersättningsskyldiga om något skulle hända.

Är det tekniska svårt?
Nej det är enkelt. Den/de i gruppen som hämtar ut materialet får en kortutbildning i de viktigaste momenten. Vi skickar även med skriftlig information som alla kan ta del av.

Vad händer om det blir tekniskt krångel så någon utrustning blir obrukbar?
Det är bara några få tekniska problem som kan uppstå vid speltillfällena. Vi skickar med extrautrustning, reservdelar och rengöringsutrustning så att eventuella problemen kan åtgärdas av er själva. Skulle ni behöva teknisk support finns vi tillgängliga per telefon.

Vilka bollar är det vi får köpa?
Vi har lång erfarenhet av olika bollar och vi använder endast kvalitetsboll som fungerar mycket bra. Om lågprisboll skulle användas skulle den gå sönder i bössorna, utrustningen skulle fungera sämre och spelet skulle bli tråkigare. Vår boll kommer direkt från fabriken i Europa och är alltid färsk och rund.

Tar ni tillbaka bollar?
Vi tar tillbaka oöppnade påsar med hela icke skadade bollar i.